Fast Lane Awarded 2023 AWS Partner Award

Fast Lane визнана партнером року з навчання AWS – переможець у регіоні EMEA та фіналіст конкурсу «Глобальний партнер року з навчання»

У Вегасі, штат Невада – 27 листопада 2023 р. – компанія Fast Lane рада повідомити, що стала лауреатом премії Geo and Global AWS Partner Award 2023 на знак визнання того, що лідери по всьому світу відіграють ключову роль, допомагаючи клієнтам впроваджувати інновації та створювати рішення на основі веб-сервісів Amazon. (АВС).

Нагороди Geo та Global AWS Partner Awards, оголошені під час гала-концерту Partner Awards на AWS re:Invent 2023, присуджуються широкому колу партнерів AWS, чиї бізнес-моделі протягом минулого року включали спеціалізацію, інновації та співпрацю. Будучи глобальним партнером AWS з розширеного навчання, Fast Lane була відзначена за комплексні, індивідуальні кваліфікаційні рішення та послуги AWS, включаючи індивідуальні портали бронювання, платформи цифрового навчання, а також аналіз потреб у навчанні та консультації для великих проектів навчання та сертифікації AWS. В результаті Fast Lane зробила значний внесок у зростання ринку навчання та сертифікації AWS за останній рік, допомагаючи численним клієнтам набути навичок, необхідних для успішного впровадження хмари AWS.

Торстен Поелс, генеральний директор і голова правління Fast Lane Group, сказав: AWS є одним із наших стратегічних партнерів, і ми раді, що AWS відзначила наші досягнення нагородою «Партнер року з навчання – EMEA». Ця нагорода підтверджує задоволеність наших клієнтів і високу якість нашого навчання AWS для багатьох важливих масштабних проектів трансформації хмари.

Другий рік поспіль Geo and Global AWS Partner Awards включав процес самостійного номінування в кількох категоріях нагород, які присуджуються як на географічному, так і на глобальному рівнях. Усіх партнерів AWS запросили взяти участь і подати номінацію. Заявки на нагороду були розглянуті третьою стороною, Canalys, і відібрані з особливим наголосом на прикладах успішного використання клієнтами, представлених у формі номінації.

Крім того, існувала низка категорій нагород на основі даних, які складалися з унікального набору показників, які допомагали вимірювати ефективність партнерів AWS протягом минулого року. Canalys провела аудит наборів даних, щоб переконатися, що всі вимірювання та розрахунки були об’єктивними та правильними за своєю природою.

Партнерська мережа AWS (APN) — це глобальна програма, спрямована на допомогу компаніям у створенні успішного бізнесу або рішень на базі AWS шляхом надання бізнес-технічної, маркетингової підтримки та підтримки виходу на ринок. APN включає незалежних постачальників програмного забезпечення (ISV) і системних інтеграторів (SI) по всьому світу, причому участь партнерів AWS значно зросла за останні 12 місяців.

Комісія експертів AWS визначила переможців на основі суворих критеріїв із стороннім аудитом, проведеним Canalys. Fast Lane Group з радістю повідомляє, що отримала нагороду AWS Training Partner of the Year – EMEA Award і була названа фіналістом Global Training Partner of the Year. Нагороди відзначають найкращих навчальних партнерів AWS, які внесли значний внесок у збільшення кількості підготовлених студентів, кількості проведених занять і зростання кількості студентів у порівнянні з минулим роком.