Fast Lane отримує нагороду на саміті партнерів Cisco, який відбувся 6-9 листопада 2023 року в Маямі-Біч!

Компанія Fast Lane отримала нагороду Cisco EMEA Learning Partner of the Year 2023

8 листопада 2023 р. – На знак визнання видатних досягнень у навчанні та сертифікації лідерів у регіоні компанія Fast Lane знову отримала честь і радість дістати цю нагороду від команди лідерів Cisco.

Нагородами Cisco Learning Partner Awards відзначаються партнери, які досягли видатних бізнес-результатів і продемонстрували виняткову відданість клієнтам і Cisco протягом 2023 року.

Будучи найбільшим навчальним партнером Cisco у регіоні EMEA, який проводить навчання у 24 країнах, вони вразили журі тим, що постійно забезпечують високоякісне навчання, яке підтверджується відмінними оцінками студентів.

Торстен Поелс, генеральний директор і голова правління Fast Lane Group, коментує: «Для нас велика честь, що Cisco відзначила наші досягнення нагородою EMEA Learning Partner of the Year». Нагорода відображає роботу та відданість наших команд у різних країнах. Ми з нетерпінням чекаємо на продовження нашого тісного партнерства з Cisco, яке триває вже понад 20 років!

Як навчальний партнер Cisco Platinum, Fast Lane пропонує повне портфоліо навчальних курсів для всіх технологій Cisco у всьому світі: https://www.flane.com.ua/cisco.


Зліва направо:Зліва направо: Майк Медіц (директор з розвитку бізнесу, Cisco), Торстен Поелс (генеральний директор і голова правління, Fast Lane), Даніель Гедтманн (віце-президент у регіоні EMEA, Fast Lane), Пар Мерат (віце-президент з навчання та сертифікації, Cisco) , Герман Годман (керуючий директор Бенілюксу та директор із глобального розвитку Cisco, Fast Lane) та Ана Белтран (Cisco) на саміті партнерів Cisco 2023 у Маямі-Біч.