Fast Lane святкує 20 років як глобальний постачальник ІТ-навчання та професійних послуг

Сотні тисяч ІТ-спеціалістів отримали кваліфікацію з 2003 року

Травень 2023 року – Fast Lane, світовий спеціаліст з освітніх та консалтингових послуг, святкує своє 20-річчя. З моменту свого заснування в 2003 році компанія виросла до світового лідера в галузі технологій, бізнес-навчання та консалтингових послуг, обслуговуючи основних міжнародних клієнтів у всіх галузях у понад 90 країнах.

Починаючи як партнер Cisco з навчання в регіоні DACH, Fast Lane тепер є партнером 35 провідних постачальників ІТ та одним із найвідоміших постачальників у галузі з глобальною присутністю. Досвідчені та висококваліфіковані експерти Fast Lane протягом останніх 20 років навчили сотні тисяч ІТ-фахівців у всьому світі в різних технологічних сферах, таких як мережеві інфраструктури, центри обробки даних, хмара, ШІ, кібербезпека тощо, і супроводжували їх на шляху до успіх. Fast Lane — це фабрика кадрів і талантів для хмарних технологій, безпеки та висококласних ІТ, яка підтримує клієнтів і постачальників ІТ по всьому світу в амбітних проектах цифрової трансформації.

Завдяки тісному партнерству з Cisco, Microsoft, AWS, Google, VMware, Red Hat та багатьма іншими відомими постачальниками технологій, Fast Lane може запропонувати кваліфікаційні рішення як для перевірених ІТ-рішень, так і для останніх технологічних розробок і тенденцій. Широка різноманітність навчальних рішень, очних та онлайн-форматів, аж до інтерактивної цифрової навчальної платформи Fast Lane LIVE дає змогу адаптувати пропозиції до будь-якої компанії, масштабувати кваліфікаційні рішення та гнучко реагувати на зміни вимог.

“Ми пишаємося тим, що вже 20 років успішно навчаємо та розвиваємо ІТ-фахівців і відіграємо важливу роль у сфері ІТ-послуг, — пояснює Торстен Поелс, генеральний директор і голова правління Fast Lane Group. Наша місія з самого початку полягала в тому, щоб зменшити дефіцит навичок шляхом надання високоякісного навчання та послуг і підготовки до міжнародно визнаних сертифікатів. За останні 20 років ми накопичили великий досвід і стали основним постачальником послуг для багатьох компаній і ІТ-фахівців.”

“Ми хотіли б подякувати нашим клієнтам, партнерам і співробітникам за їхню підтримку та відданість протягом останніх 20 років», – додає Даніель Гедтманн, віце-президент групи Fast Lane у регіоні EMEA. Ми з нетерпінням чекаємо продовження нашого спільного успіху в майбутньому та подальшого розширення нашої ролі як провідного світового постачальника ІТ-навчань. Одним із наших майбутніх фокусів також буде розширення портфоліо в області менеджменту та лідерських навичок.”

Про Fast Lane

Fast Lane є міжнародним спеціалістом із технологій та бізнес-тренінгів, який отримав нагороди, а також консалтингових послуг для цифрової трансформації. Будучи єдиним глобальним партнером трьох хмарних гіпермасштабувальників — Microsoft, AWS і Google — і партнером 30 інших провідних ІТ-постачальників, включаючи Cisco, Aruba, VMware, NetApp, Palo Alto Networks, Red Hat та інших, Fast Lane пропонує кваліфікаційні рішення та професійні послуги, які можна масштабувати за потреби. Понад 4000 досвідчених професіоналів Fast Lane навчають і консультують клієнтів в організаціях будь-якого розміру в 90 країнах світу в сферах хмари, штучного інтелекту, кібербезпеки, розробки програмного забезпечення, бездротового зв’язку та мобільності, сучасного робочого місця, а також навичок управління та лідерства, ІТ та управління проектами.

Додаткова інформація:

ТОВ "Фаст Лейн Україна"

вул. Б.Хмельницького, 58-A, пов. 2
01030 Київ, Україна

Телефон: +38 (067) 322 777 2
info@flane.com.ua
www.flane.com.ua