Нагорода Cisco для Fast Lane

Fast Lane був визнаний Cisco Партнером Року у регіоні EMEAR (Learning Partner of the Year 2018 EMEAR Award)

16 квітня 2018 р. учбовий центр Fast Lane був визнаний Cisco Навчальним Партнером Року в регіоні EMEAR у 2018 року на саміті для навчальних партнерів, що відбувся на Гаваях.

Дана нагорода, яка вручається на Партнерському саміті призначена для відзначення партнерів з найкращими бізнес практиками і надзвичайними результатами роботи.

«Ми дуже задоволені тим, що ми змогли досягти наших цілей, і цією нагородою Cisco визнала нашу значимість на ринках навчання EMEAR. Ми досягли надзвичайного зростання на Близькому Сході: в Дубаї, Саудівській Аравії та Катарі, у всій Східній Європі, включаючи Україну. Виграш цієї нагороди відображає важку роботу та відданість нашої команди, і демонструє наші сильні бізнес результати та досконалість у наданні високоякісних навчальних рішень Cisco. Використовуючи ці здобутки, ми можемо продовжувати рухатися вперед у глобальному розвитку Fast Lane і пропонувати, як традиційні заняття в класі, так і змішані, гібридні та концепції навчання на замовлення для партнерів та клієнтів Cisco, орієнтовані на майбутнє», коментує Торстен Поелс, генеральний директор та голова правління Fast Lane Group.


Torsten Poels, CEO & Chairman of the Board,
Fast Lane Group

Як Cisco Platinum та Cisco Business Learning Partner Fast Lane надає повний спектр технічних та бізнес-тренінгів Cisco у всьому світі.